Folies

SAREBO levert een actieve bijdrage aan het oplossen van uw folie en verpakkingsvraagstuk. De folies in ons assortiment variëren van propyleen folies tot laminaten in diktes van 25μ tot 400μ. Het soort folie, de dikte en de specifieke eigenschappen zijn afhankelijk van het te verpakken product en uw eisen op het gebied van uitstraling, kwaliteit, budget en gebruiksgemak. Uniek is dat SAREBO bijna alle folies op voorraad heeft en snijdt in eigen productielocatie. Lees meer over maatwerk van SAREBO.

SAREBO folies

Kiest u voor een folie van SAREBO, dan kiest u voor bewezen kwaliteit. Wij verkopen folies in vier productcategorieën:

Folies en bewerkingen

Wij begrijpen het belang van een goede verpakking. Zeker als het gaat om producten met een beperkte houdbaarheid. Daarom biedt SAREBO geen standaardproducten. Binnen de vijf materiaalsoorten bieden we folies van verschillende diktes, breedtes, met verschillende eigenschappen, bedrukking en zelfs perforatiemogelijkheden.

 

SAREBO is een allround leverancier van folies en laminaten. Benieuwd hoe wij uw organisatie kunnen ontzorgen? Neem direct contact op met ons.


Polypropyleen folie

Polypropyleen folie

Polypropyleen folie wordt ook wel (B)OPP folie of Coex folie genoemd. Een polypropyleen folie is een transparante folie die veel gebruikt wordt voor het functioneel verpakken van droge food en non-food producten.


Polypropyleen folie gecoat

Polypropyleen folie gecoat

Naast de transparante 'standaard' polypropyleen folies, levert SAREBO ook polypropyleen folies die zijn voorzien van een coating en daarmee specifieke (barrière) eigenschappen krijgen.


Laminaat folie

Laminaat folie

Laminaat folie wordt steeds meer toegepast voor het verpakken van levensmiddelen.


Polyesterfolie

Polyesterfolie

SAREBO levert maatwerkoplossingen voor polyester folie en verpakkingen. Weet u precies aan welke eisen uw polyester folie moet voldoen? Dan kunnen wij de juiste folie leveren.


Recyclebare folies

Sarebo's recyclebare folie lverkrijgbaar in MONO-PE ,MONO-PP en MONO PET folie


SAREBO B.V.

Park Forum 1114

Bedrijfsnummer 6070
5657 HK Eindhoven

T   +31(0)40 23 51 745
F   +31(0)40 23 51 746
E  

Contactformulier

 

 

Routebeschrijving