Composteerbare folie

Biologisch afbreekbare folie, ook wel composteerbare of PLA folie genoemd, wordt steeds meer toegepast en levert een bijdrage aan verantwoord ondernemen. Dankzij onze barrière-coating op waterbasis is deze folie volledig afbreekbaar en geven we uw product de bescherming tegen zuurstof en vocht van buitenaf.

Composteerbare folie PLA

Sarebo's Composteerbare folie ook wel PLA genoemd is een kristal heldere film (polylactide). De folie is geproduceerd van planten.
Deze folie is breed toepasbaar en afkomstig van hernieuwbare natuurlijke bronnen.PLA is hittebestendig tot 40°C. Onze gelamineerde PLA-folie geeft uw product net dat beetje meer dankzij de aangebrachte coating op waterbasis.De folie is composteerbaar breekt af naar kooldioxide en water in minder dan 90 dagen.

Folies en bewerkingen

Wij begrijpen het belang van een goede verpakking. Zeker als het gaat om producten met een beperkte houdbaarheid. Daarom biedt SAREBO geen standaardproducten. Binnen de vijf materiaalsoorten bieden we folies van verschillende diktes, breedtes, met verschillende eigenschappen, bedrukking en zelfs perforatiemogelijkheden.

 

SAREBO is een allround leverancier van folies en laminaten. Benieuwd hoe wij uw organisatie kunnen ontzorgen? Neem direct contact op met ons.

SAREBO B.V.

Park Forum 1114

Bedrijfsnummer 6070
5657 HK Eindhoven

T   +31(0)40 23 51 745
F   +31(0)40 23 51 746
E  

Contactformulier

 

 

Routebeschrijving