Laminaat folie

Laminaat folie wordt steeds meer toegepast voor het verpakken van levensmiddelen. Dit type folie is een ideale manier om levensmiddelen te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf en om daarmee de houdbaarheid te verlengen. Dankzij de hoge barrière eigenschappen van deze folie, is uw product beschermd tegen zuurstof van buitenaf, langer houdbaar goed sealbaar en lekdicht te verpakken .

Lekdicht sealen

Laminaat folie is op de eerste plaats ontwikkeld om uw producten te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Het is een folie dat uw product als het ware 'omarmt'. Gassen die de houdbaarheid verlengen blijven binnen de verpakking. De folie is perfect lekdicht te sealen en wordt daarom veel gebruikt voor o.a. het verpakken van vlees, vis kaas, sauzen, soepen en kant en klaar maaltijden (ready meals).

Soorten laminaat folie

SAREBO levert vanuit voorraad verschillende soorten laminaat folies met elk unieke producteigenschappen.

Een aantal voorbeelden:

  • Pealable: deze folie is makkkelijk te verwijderen folie van schalen en bakken voor uw eindgebruiker dankzij een perfecte peal kwaliteit.
  • Non Pealable laminaatfolie zonder peal eigenschap om bijvoorbeeld vleesproducten volledig af te sluiten en zo een optimale houdbaarheid te behalen.
  • Hersluitbare laminaat folien voor optimaal consumenten gemak Verkrijgbaar in dikte's van 50-70µ. Deze gepatenteerde folie is in allerlei uitvoeringen te krijgen.
  • Al onze laminaatfolien zijn veelal standaard voorzien van een anticondens werking.

De juiste laminaat folie voor uw product

Al onze folies zijn geperforeerd, bedrukt of onbedrukt in verschillende diktes, lengtes en breedtes verkrijgbaar. Dagelijks komen er (vers) producten bij die verpakt worden met onze laminaat folies. SAREBO durft zich daarom met recht een specialist op het gebied van laminaat folies te noemen.

 

Afhankelijk van het product, het gewenste gebruiksgemak, uw wensen voor de uitstraling, kwaliteit en het budget, leveren wij graag de verpakkingsoplossing en folie die het beste bij u past.

SAREBO B.V.

Park Forum 1114

Bedrijfsnummer 6070
5657 HK Eindhoven

T   +31(0)40 23 51 745
F   +31(0)40 23 51 746
E  

Contactformulier

 

 

Routebeschrijving