Maatwerk

Natuurlijk, elke leverancier van plastic verpakkingen en folie levert zoveel mogelijk op maat. Maar wanneer spreekt u van echt maatwerk? Deze vraagt stelt SAREBO regelmatig aan klanten, maar ook aan leveranciers en ‘oude rotten in het vak’. Maatwerk gaat verder dan ‘op maat’ leveren. Maatwerk is exact het juiste product leveren, met exact de juiste kwaliteit, op exact het juiste moment en in exact de juiste hoeveelheid. En dat is een uitdaging die SAREBO graag voor u oppakt.

Geen standaardproducten

Voor plastic verpakkingsfolie geldt dat er vier materiaalsoorten zijn. Binnen deze materiaalsoorten zijn er ontzettend veel mogelijkheden met betrekking tot foliedikte, folie eigenschappen, rolbreedte, rollengte, bedrukking en (laser) perforeren. Want maatwerk start voor ons bij het leveren van de folie die de houdbaarheid én uitstraling van uw product versterkt.

Doorgang bedrijfs- en productieprocessen

SAREBO investeert in eigen snij machines zodat uw folie zeer precies op maat gesneden wordt. U hoeft nooit meer genoegen te nemen met te veel afval of een folie die niet precies aansluit bij de afmetingen van uw product. Wij zorgen ervoor dat de folie zich aanpast aan uw product en niet andersom.

Optimale kwaliteit

Alle folies van SAREBO voldoen aan strenge kwaliteitseisen. In ons assortiment hebben we geen verschillen in foliekwaliteit. Wel zijn er verschillen in folie eigenschappen. Afhankelijk van het te verpakken product, adviseren wij over de folie die daar het beste bij past. Onze focus ligt op het voorkomen van klachten en de doorgang van uw bedrijfs- en productieprocessen. Dat kan alleen door het leveren van optimale kwaliteit folies.

Meer informatie maatwerk

Heeft u zelf een zeer hoog kennisniveau, zoekt u naar een stabiele en betrouwbare adviseur die denkt in oplossingen of is voor u onze added value interessant? Graag gaan we met u in gesprek over de beste folie verpakking voor uw product. Neem contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek.

SAREBO B.V.

Park Forum 1114

Bedrijfsnummer 6070
5657 HK Eindhoven

T   +31(0)40 23 51 745
F   +31(0)40 23 51 746
E  

Contactformulier

 

 

Routebeschrijving