Polyesterfolie

SAREBO levert maatwerkoplossingen voor polyester folie en verpakkingen. Weet u precies aan welke eisen uw polyester folie moet voldoen? Dan kunnen wij de juiste folie leveren. Heeft u een verpakkingsvraagstuk? Dan zetten we eerst een aantal stappen terug. Aan de hand van uw wensen en de producteigenschappen, adviseren we over de juiste polyester folie.

Graag vertellen we u kort over een aantal polyester folies die SAREBO levert.

Polyester folie SPX-AF

Deze polyester folie is pealable en heeft een uitstekende anti-condens werking. De folie is zeer helder en sealt-pealt uitstekend op APET en CPET bakken. Een zeer goed alternatief voor OLAF polyester folies. polyester folies van SAREBO zijn geschikt voor oven, magnetron én vriezer. Ook voor pasteurisatie en sterilisatie toepassingen hebben wij de juiste polyesterfolie in huis.

 

Polyester folie hersluitbaar

Deze polyester folie voor mono Apet schalen met een goede anti-condens werking is hersluitbaar.

  • Verkrijgbaar vanaf een dikte van 50µ ook met barrière eigenschappen Uit testen is gebleken dat deze keer op keer optimaal te hersluiten is.

Polyester folie voor oven en magnetron

Polyester folie geschikt voor koken in de magnetron of oven. Deze Self venting folie is uitermate geschikt voor bereiding van uw product in de magnetron of oven. De folie is geschikt voor toepassingen op CPET schalen.

 

PET folies van SAREBO

Alle PET folies geperforeerd, bedrukt of onbedrukt van SAREBO voldoen aan hoge kwaliteitseisen. . Afhankelijk van de producteigenschappen en uw verpakkingswensen, bekijken wij samen met u welk type polyester folie de beste oplossing biedt.

 

Benieuwd naar onze oplossing voor uw verpakkingsvraagstuk? Neem direct contact op met SAREBO voor een professioneel en persoonlijk advies.

SAREBO B.V.

Park Forum 1114

Bedrijfsnummer 6070
5657 HK Eindhoven

T   +31(0)40 23 51 745
F   +31(0)40 23 51 746
E  

Contactformulier

 

 

Routebeschrijving