Polypropyleen folie

Polypropyleen folie wordt ook wel (B)OPP folie of Coex folie genoemd. Een polypropyleen folie is een transparante folie die veel gebruikt wordt voor het functioneel verpakken van droge food en non-food producten. Polypropyleen is zeer goed bestand tegen chemische oplosmiddelen, zuren en bacteriegroei. Vier voorbeelden van polypropyleen folie uit het assortiment van SAREBO zijn de polypropyleen transparant , polypropyleen snellopend , polypropyleen anti-condens en de gematalliseerde polypropyleen.

Polypropyleen transparant

Deze 'standaard' transparante polypropyleen folie is bruikbaar op bijna elke verpakkingsmachine. SAREBO levert transparante polypropyleen in diktes die variëren van 15µ - 50µ.

Polypropyleen LTS

Deze transparante polypropyleen film is speciaal ontwikkeld om een snellere verwerking op de verpakkingslijn te realiseren. Bijzonder aan deze folie is dat er een zeer lage seal temperatuur van 80 ° nodig is. Afhankelijk van aan-afvoer van product op uw verpakkingslijn zijn verwerkingssnelheden van 80 meter per minuut haalbaar.

Polypropyleen anti-condens

Voor het verpakken van producten zoals  groente, broodjes en vleeswaren, adviseert SAREBO de polypropyleen anti-condens folie. Deze folie zorgt ervoor dat het vocht naar de zijkanten van de verpakking trekt zodat het product mooi zichtbaar blijft. Dit is bijvoorbeeld van belang bij het verpakken van producten voor het koelschap.

Gemetalliseerde polypropyleen folie

Dankzij een gemetalliseerde zijde is deze polypropyleenfolie bestand tegen UV-licht en wordt de zuurstofdoorlaatbaarheid van de verpakking sterk verlaagd. Deze specifieke producteigenschappen zorgen ervoor dat uw producten langer de gewenste kwaliteit, geur, kleur en smaak behouden. De gemetalliseerde polypropyleen folie wordt veel gebruikt in laminaat vorm voor het verpakken van chips en andere droge producten. Naast de reguliere folie is de gemetalliseerde film ook te krijgen als low temperature film voor verwerkingssnelheden van 80 meter per minuut.

Flexibele rollengtes, rolbreedtes en foliediktes

SAREBO levert polypropyleen folie geperforeerd, bedrukt en onbedrukt vanaf rol. Afhankelijk van uw product en de gestelde eisen, passen onze medewerkers de productspecificaties aan. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de verschillende polypropyleen folies van SAREBO? Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

SAREBO B.V.

Park Forum 1114

Bedrijfsnummer 6070
5657 HK Eindhoven

T   +31(0)40 23 51 745
F   +31(0)40 23 51 746
E  

Contactformulier

 

 

Routebeschrijving