Recyclebare folies

Recyclebare folies zullen steeds meer toegepast gaan worden en levert een bijdrage aan duurzaam en verantwoord ondernemen. Dankzij onze recyclebare folie voorzien van barrière is uw product beschermt tegen zuurstof en vocht van buitenaf. Hiermee is uw verpakking en bedrijf klaar voor de toekomst.

Recyclebare Folies

Sarebo levert MONO-PE ,MONO-PP en MONO PET folies die uitstekend te recyclen zijn. De folie is verkrijgbaar met barrière-eigenschappen waardoor uw product langer houdbaar is. De MONO folies zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten zoals Peelable ,NON-Peelable met en zonder anti-condens. Onze MONO folies zijn uitstekende alternatieven voor huidige laminaten opgebouwd met BOPA(Nylon),PET(Polyester). Onze folies zijn geschikt als flowpack,transwrap en topseal toepassingen.

Folies en bewerkingen

Wij begrijpen het belang van een goede verpakking. Zeker als het gaat om producten met een beperkte houdbaarheid. Daarom biedt SAREBO geen standaardproducten. Binnen de vijf materiaalsoorten bieden we folies van verschillende diktes, breedtes, met verschillende eigenschappen, bedrukking en zelfs perforatiemogelijkheden.

 

SAREBO is een allround leverancier van folies en laminaten. Benieuwd hoe wij uw organisatie kunnen ontzorgen? Neem direct contact op met ons.

SAREBO B.V.

Park Forum 1114

Bedrijfsnummer 6070
5657 HK Eindhoven

T   +31(0)40 23 51 745
F   +31(0)40 23 51 746
E  

Contactformulier

 

 

Routebeschrijving